Team 3 behaalt opnieuw 3 punten tegen Smashing

Zaterdag 10 december speelden wij de return wedstrijd tegen Smashing uit Wijchen. Vorige keer verloren we nipt met 3-5. Het was een spannende wedstrijd, maar helaas hebben wij wederom met 3-5 verloren.

Onze herendubbel heeft fantastisch gespeeld en won de wedstrijd in 2 sets. Helaas waren de dames iets te sterk voor ons en verloren we de damesdubbel. De heren wisten ook beide herensingles te winnen, al ging dat niet zonder slag of stoot. Wat onenigheid op de baan zorgde helaas voor een gespannen sfeer. De dames verloren beide singles, maar wisten het wel spannend te maken.

Met een stand van 3-3 begonnen we aan de mixen. Bij deze partijen was het erg spannend met in beide gevallen een derde set, waar tevens een strijd tegen de klok werd geleverd. Om precies half 7 eindigde onze laatste partij. Helaas wisten beide partijen niet de derde set te winnen en eindigden we met 3-5.

Ondanks de verliespartij, hebben wij als team ons best gedaan en hebben we ons niet laten afleiden door de onsportieve tegenstander. We kijken uit naar de volgende wedstrijd en hopen dan beter te presteren.