Over DVS

Welkom bij badmintonvereniging DVS – Koto Misi. Er is al sinds 1964 plek voor iedereen bij DVS. Jong of oud, beginnend badmintonner of gevorderd badmintonner. We bieden wedstrijden spelen en trainingen aan op ieder niveau. Daarnaast kan je, als je dat leuk vindt, competitie spelen (recreantencompetitie voor de recreatieve badmintonner tot en met de landelijke vierde divisie voor gevorderde badmintonners). Ook voor jeugdspelers (al vanaf de allerkleinsten) is er de mogelijkheid om te trainen en competitie te spelen.

Snel naar:

Badminton bij DVS

Bij DVS gaan plezier en sportiviteit hand in hand. Je voelt je gelijk welkom. Jong of oud, beginnend badmintonner of gevorderd badmintonner: DVS is dé badmintonvereniging voor jou! DVS biedt ook badminton voor kinderen en jongeren.

Hoograven en Kanaleneiland

We spelen in sporthal Hoograven in Utrecht-Zuid. In onze sporthal liggen 7 badmintonvelden. Alleen vrijdagavond spelen we in sporthal Bontekoelaan in Kanaleneiland. Woon je in Lombok, Oog in Al, Kanaleneiland, Transwijk, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hoograven of Lunetten? Dan is DVS altijd dichtbij.

“Leuk ontvangen, leuke mensen en voelde me erg welkom. En een hele nuttige les gevolgd van Paul. Iemand met hart voor zijn club en sport, top!”†

Wilma

Leuke activiteiten

Naast de trainingen en het wedstrijden spelen organiseert DVS ook regelmatig leuke activiteiten. Denk aan interne toernooien waarbij soms de gezelligheid en soms het presteren voorop staat. Of bijvoorbeeld het jaarlijkse eindfeest. In de zomer kennen wij het zomerbadminton, waardoor je het gehele jaar door kunt blijven badmintonnen.

Probeer badminton uit

Heb je interesse in badminton bij DVS? Doe twee keer gratis mee om te kijken of badminton iets voor jou is. Je bent van harte welkom om twee keer mee te trainen. De rest van de avond kan je vrij wedstrijden spelen met de andere badmintonners.

“Leuke training gehad met veel tips, met daarna nog de mogelijkheid om zelf te spelen..”

Miriam

Spelregels

Heb je nog geen badmintonervaring? Lees dan de spelregels om de basis van het badminton te leren kennen. Onze trainers helpen je tijdens de trainingen verder op weg.