Quatro’tje

Voor het competitieseizoen wordt het spel-aller-spellen weer nieuw leven ingeblazen: ’t Quatro’tje!

Wat was dat ook alweer, dat ‘t Quatro’tje?

Met het idee om elkaar wat beter te leren kennen binnen DVS, kun je met ’t Quatro’tje zelf je eigen dreamteam samenstellen van 2 heren en 2 dames uit de 8 verschillende teams die in de reguliere competitie spelen. Nu komt daar ook nog een extra speler bij (‘joker’) die je bonuspunten kan opleveren!

Ook al ken je niet alle namen, je kunt gewoon kosteloos meedoen. Recreanten hebben ook wel eens gewonnen!

Hoe werkt het?

Na iedere competitieronde worden de prestaties van je teamleden door mij bijgehouden en op het afhangbord gepresenteerd. Wie aan het einde van de competitie de meeste punten heeft, krijgt een kleinigheid, maar vooral de eeuwige roem!

Vallen de prestaties van één of meer spelers uit je team tegen dan kun je halverwege het seizoen de transfermarkt op en nieuwe spelers nemen. Dit kost echter wel strafpunten…

Wat moet je doen?

Stel je dreamteam samen met de spelers uit het volgende overzicht. Je kan dit formulier ook in de sporthal inleveren bij Ramon.

Je maakt je eigen team door uit team 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 elk één heer of één dame kiezen, zodat je eigen team bestaat uit totaal 2 heren en 2 dames. Maar je mag nog één extra speler (‘joker’) inzetten die je uit een van 45 spelers mag kiezen. Deze levert 2x zoveel punten op! Totaal heb je dan 5 spelers in je team zitten. Geef je team een mooie naam en lever het formulier in bij Ramon.

Spelregels

  • Elke gewonnen partij levert +10 punten op; een verloren partij -5 punten;
  • Mocht je speler iemand op 7 punten of minder weten te houden in een game dan levert dit een extra ‘walsbonus’ op van +10 punten;
  • Invallen wordt erg gewaardeerd door iedereen, maar levert helaas geen extra punten op;
  • Een geblesseerde speler levert geen punten meer op;
  • Halverwege het seizoen is het mogelijk om je team te wijzigen. Dit kost wel ‘strafpunten’. Je wordt hier, als het zover is, nog van op de hoogte gebracht.
  • Er is een prijs voor de beste coach en de coach die als 13de eindigt.

Aanmelden

Vul dit formulier uiterlijk 10 september 2020 in: