Probeer badminton uit bij DVS

Bij DVS gaan plezier en sportiviteit hand in hand. Het maakt niet uit of je beginnend badmintonner bent, of juist een ervaren speler. DVS is dé badmintonvereniging voor iedereen. Voor ieder niveau en iedere doelgroep hebben we passende trainingen en speelavonden. Kijk hier voor de speeltijden van het recreatief badminton, competitief badminton of jeugdbadminton.

“Leuk ontvangen, leuke mensen en voelde me erg welkom. En een hele nuttige les gevolgd van Paul. Iemand met hart voor zijn club en sport, top!”

Wilma

Fijne sfeer

DVS staat bekend om de goede sfeer op het badmintonveld. Ook organiseren we veel leuke activiteiten. Ervaar het zelf, kom eens langs!

Leerzame trainingen

Je lidmaatschap is inclusief 1 training per week. Verbeter je badmintonskills zonder extra te betalen.

Badminton vier dagen per week

Badminton op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Je kunt zo veel als je wil sporten.

Jeugd

Beginnersvrij 18:00 – 19:00
za 12:30 – 13:30
Kanaleneiland
Hoograven
BadMINItonvrij 15:30 – 16:30Duurstedelaan
Recreatiefza 13:30 – 14:30Hoograven
Competitiewoe 17:30 – 19:00Hoograven

Volwassenen

ma 20:00 – 23:00Hoograven
woe 19:00 – 23:00Hoograven
vrij 19:00 – 22:30Kanaleneiland

Hoograven

Sporthal Hoograven
Verlengde Hoogravenseweg 203

Kanaleneiland

Sportzaal Hart van Noord
Trumanlaan 60

Duurstedelaan

Gymzaal Duurstedelaan
Duurstedelaan 14A

Leuke activiteiten

DVS organiseert ook regelmatig leuke activiteiten waar je elkaar beter kan leren kennen. Denk aan interne toernooien, het jaarlijkse eindfeest, diverse uitjes, het kerstdiner en meer. In de zomer is er bovendien zomerbadminton, waardoor je het gehele jaar door kunt blijven badmintonnen.

Je kunt geheel gratis en vrijblijvend een keer komen kijken en meedoen. Zo kun je de sfeer proeven en kijken of badminton echt de sport voor jou is. Laat je gegevens achter, we zorgen dan voor een warm welkom. Er staat dan iemand klaar om je op te vangen en op weg te helpen.

Probeer badminton gratis en vrijblijvend uit

Kom gerust eens langs! Je kunt van ons een racket lenen. Vul onderstaand formulier in en we zorgen voor een warm ontvangst in onze sporthal.