Accommodaties

DVS badmintont op meerdere locaties. De meeste activiteiten vinden plaats in sporthal Hoograven. Je vindt bij de activiteiten altijd de juiste locatie.

Let op: Tjoa Utrecht Open is op een andere locatie. Check hier alle informatie.

Sporthal Hoograven

De activiteiten van DVS op maandag, woensdag en zaterdag vinden plaats in sporthal Hoograven in het zuiden van Utrecht. De sporthal is gelegen aan de Verlengde Hoogravenseweg 203 in Utrecht. De sporthal heeft 7 badmintonvelden.

Sporthal Bontekoelaan

De activiteiten van DVS op vrijdag vinden vanaf 1 maart 2024 plaats in sporthal Bontekoelaan aan de Bontekoelaan 1 in Kanaleneiland. De sporthal heeft 7 badmintonvelden.

Sportzaal Hart van Noord

De activiteiten van DVS op vrijdag vinden tot en met 23 februari 2024 plaats in sportzaal Hart van Noord aan de Trumanlaan 60 in Kanaleneiland. De sportzaal heeft 3 badmintonvelden.

Brede school Hoograven

De activiteiten van DVS op donderdag vinden plaats in gymzaal Duurstedelaan A aan de Duurstedelaan 14A in Hoograven. De sportzaal heeft 1 badmintonveld.

Zelf een badmintonveld huren

Je kunt naast de speeltijden bij DVS ook een badmintonveld huren via de gemeente. Je vindt hier meer informatie over een gymzaal huren.