Recreatief badminton

Badminton is een snelle en spannende sport. De shuttle vliegt met gemak met 200 kilometer per uur over het badmintonveld! Toch is badminton een toegankelijke sport die je snel kunt leren. Een goede manier om gezond sporten te combineren met een hoop gezelligheid!

Naast de trainingen en het wedstrijden spelen organiseert DVS ook regelmatig leuke activiteiten. Denk aan interne toernooien waarbij soms de gezelligheid en soms het presteren voorop staat. Of bijvoorbeeld het jaarlijkse eindfeest. Badminton is dus niet alleen goed voor je lichaam, maar kent ook een bruisend sociaal leven!

Badminton kan je het hele jaar door spelen. Het badmintonseizoen loopt weliswaar van september tot en met juni, maar in de zomermaanden kan je meedoen aan het zomerbadminton.

“Leuke badmintonclub waar altijd een goede sfeer hangt! Voor alle niveaus zijn er trainingsgroepen, zowel voor jeugd als senioren. Aanrader om eens een shuttle te komen slaan op een speelavondje!”

Bas

Badminton in Hoograven en Kanaleneiland

We spelen op maandag- en woensdagavond in sporthal Hoograven in Utrecht-Zuid. Op vrijdagavond spelen we badminton in sporthal Bontekoelaan in Kanaleneiland.

Gezond en veilig sporten

Je bent een groot deel van een badmintonwedstrijd aan het bewegen. Tijdens een badmintonwedstrijd leg je soms meer dan 6 kilometer af! Omdat badminton geen contactsport is, is het risico op blessures lager dan bij veel andere sporten. Je kunt met een veilig gevoel badmintonnen. Badminton is dus een ideale sport om voldoende calorieën te verbranden en te werken aan een gezond lichaam.

Probeer badminton uit

Je kunt twee keer gratis meedoen om te kijken of badminton iets voor jou is. Je bent van harte welkom om mee te trainen. De rest van de avond kan je vrij wedstrijden spelen met de andere badmintonners.

Wil je een keer komen proefspelen? Vul dan onderstaand formulier in, dan verwelkomen we je in de sporthal.

    Probeer badminton gratis en vrijblijvend uit

    Kom gerust eens langs! Je kunt van ons een racket lenen, draag wel zaalschoenen (geen zwarte zolen). Vul onderstaand formulier in en we zorgen voor een warm ontvangst in onze sporthal.
    Je ontvangt binnen 10 minuten een bevestigingsmail. Geen bevestiging ontvangen? Stuur ons een berichtje (welkom@dvs-kotomisi.nl).