Jeugdbadminton

Badmintonvereniging DVS heeft ruim 60 jeugdleden. Op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagmiddag spelen onze jeugdspelers de sterren van de hemel!

Bij DVS hebben we goede begeleiding in kleine groepen. Onze gediplomeerde trainers leren je alles over badminton. Naast goed badmintonnen, is sport ook belangrijk voor andere vaardigheden. Zo leer je samenwerken met anderen en train je je coördinatie.

Nieuw dit jaar: de buursportclub

Beweeg elke donderdag van 17:00 tot 18:00 uur met Buurtsportclub Hoograven. Jonge kinderen kunnen zo ervaren hoe leuk bewegen is. Buurtsportclub Hoograven laat kinderen kennismaken met bewegen.

Met Buurtsportclub Hoograven hoef je nog geen sport te kiezen voor je kind. De buurtsportclub staat in het teken van brede motorische ontwikkeling en plezier in bewegen. We gebruiken wel elementen uit de badminton-, tafeltennis- en korfbalsport.

Probeer badminton bij DVS twee keer gratis bij een van deze trainingsgroepen:

Paarse groep

Blauwe groep

Op dit moment zijn onze jeugdgroepen voor 7+ jaar gevuld. Houd rekening met enige wachttijd.

Badminton voor kinderen

Je hoeft niet gelijk zelf een racket te kopen. Er liggen er genoeg rackets in de sporthal. Wel moet je zelf zorgen voor sportkleding en goede zaalsportschoenen. Naast badmintonnen worden er ook leuke activiteiten georganiseerd voor onze jeugd. Met als hoogtepunt het kampweekend in het voorjaar!

“Vanaf mijn 10e levensjaar ben ik lid bij DVS en heb ik het nog altijd naar mijn zin! Bij de jeugd kwam ik terecht in een trainingsgroep met leeftijdsgenoten onder begeleiding van super goede, behulpzame badmintontrainers. Er wordt goed gesport, je wordt uitgedaagd en als je wil kan je meedoen aan de jeugdcompetitie. Dat is voor mij heel waardevol geweest, inmiddels zijn mijn oud-teamgenoten vrienden voor het leven!”

Layla

Superleuke activiteiten

We zijn echt niet altijd serieus bezig, hebben we ook allerlei superleuke en gezellige activiteiten! Een paar voorbeelden:

  • Het jaarlijkse jeugdkamp
  • Het oliebollentoernooi
  • Vriendjes- en vriendinnetjesdag
  • Een bezoek aan Jumpsquare

Probeer jeugdbadminton uit

Wil je een keer komen proefspelen? Vul dan onderstaand formulier in, dan verwelkomen we je in de sporthal. Nieuwe jeugdleden zijn van harte welkom op zaterdag. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze jeugdtrainers Wim Gotink (06) 45233855 of Fons Vendrik (0172) 605365. Je kunt ook een e-mail sturen naar jeugd@dvs-kotomisi.nl.

    Probeer badminton gratis en vrijblijvend uit

    Kom gerust eens langs! Je kunt van ons een racket lenen, draag wel zaalschoenen (geen zwarte zolen). Vul onderstaand formulier in en we zorgen voor een warm ontvangst in onze sporthal.
    Je ontvangt binnen 10 minuten een bevestigingsmail. Geen bevestiging ontvangen? Stuur ons een berichtje (welkom@dvs-kotomisi.nl).