Jeugdbadminton

Badmintonvereniging DVS heeft ongeveer 50 jeugdleden. Op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagmiddag spelen onze jeugdspelers de sterren van de hemel.

We kiezen voor goede begeleiding in kleinschalige groepen. Onze gedplomeerde trainers leren je alles over badminton. Naast goed badmintonnen, is sport ook belangrijk voor andere vaardigheden. Zo train je je sociale vaardigheden, samenwerken met anderen en train je je coördinatie.

Je bent van harte welkom om badminton bij DVS uit te proberen:

Badminton voor kinderen

Je hoeft niet gelijk zelf een racket te kopen. Er liggen er genoeg rackets in de sporthal. Wel moet je zelf zorgen voor sportkleding en goede zaalsportschoenen. Naast badmintonnen worden er ook leuke activiteiten georganiseerd voor onze jeugd. Met als hoogtepunt het kampweekend in het voorjaar!

Layla – “Vanaf mijn 10e levensjaar ben ik lid bij DVS en heb ik het nog altijd naar mijn zin! Bij de jeugd kwam ik terecht in een trainingsgroep met leeftijdsgenoten onder begeleiding van super goede, behulpzame badmintontrainers. Er wordt goed gesport, je wordt uitgedaagd en als je wil kan je meedoen aan de jeugdcompetitie. Dat is voor mij heel waardevol geweest, inmiddels zijn mijn oud-teamgenoten vrienden voor het leven!”

Superleuke activiteiten

We zijn echt niet altijd serieus bezig, hebben we ook allerlei superleuke en gezellige activiteiten! Een paar voorbeelden:

  • Het jaarlijkse jeugdkamp
  • Het oliebollentoernooi
  • Vriendjes- en vriendinnetjesdag
  • Een bezoek aan Jumpsquare

Probeer badminton uit

Wil je een keer komen proefspelen? Vul dan onderstaand formulier in, dan verwelkomen we je in de sporthal. Nieuwe jeugdleden zijn van harte welkom op zaterdag. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze jeugdtrainers Wim Gotink (030) 2889099 of Fons Vendrik (0172) 605365. Je kunt ook een e-mail sturen naar jeugd@dvs-kotomisi.nl.

Probeer badminton gratis en vrijblijvend uit

Kom gerust eens langs. We zorgen voor een warm ontvangst in onze sporthal. Je kunt van ons een racket lenen.