Bestuur en vrijwilligers

Ledenvergadering

De ledenvergadering is het hoogste orgaan van DVS. Het dagelijks bestuur organiseert minimaal één keer per jaar een ledenvergadering. Alle leden hebben stemrecht op de ledenvergadering. De leden beslissen over de financiën en de koers van de vereniging.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur zorgt er voor dat de vereniging blijft draaien en bereidt de ledenvergaderingen voor. Je kunt het dagelijks bestuur bereiken via info@dvs-kotomisi.nl. Het dagelijks bestuur van badmintonvereniging DVS bestaat uit:

NaamRolPortefeuilles
Maryse KlumpersVoorzitterAgenda BV, vrijwilligersbeleid, externe relaties, chef website inhoud, vrijwilligersbedankjes
Thom AkkermansSecretarisAlgemene mailbox, notulen, ledencommunicatie, ledenadministratie, social media, clubkleding, nieuwsbrief, inschrijvingen jeugd
Marcel HeijnenPenningmeesterFinanciën, shuttlebeheer, U-pas, zaalhuur
Sydney StokkersAlgemeenCompetitie, seniorentrainers, seniorentraining, jeugdtrainers (samen met Maryse)
Mohamed HarchaouiAlgemeenMailbox voor geïnteresseerden, ontvangstcommissie, contact kantine, toernooicommissie, try outs jeugd

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers hebben een belangrijke rol binnen de vereniging. Ze organiseren activiteiten, de competitie, of begeleiden onze jeugdleden. Bij DVS heeft iedere vrijwilliger een eigen taak. Bekijk het vrijwilligersoverzicht om te zien wie wat doet.

Wil je ook een bijdrage leveren als vrijwilliger bij DVS?