BadMINIton

BadMINIton is badminton voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Met spannende spelletjes en veel verschillende opdrachten maken kinderen kennis met sport en bewegen. Superleuk! Daarnaast ontwikkelen we de coördinatie van kinderen en het samenwerken met andere kinderen.

BadMINIton is gericht op bewegen met een racket en shuttle, en is bedoeld als voorbereiding op badminton vanaf 7 jaar. Plezier in het sporten staat voorop. BadMINIton is dan ook een goede basis om voor een andere sport te kiezen.

Probeer badminton bij DVS twee keer gratis bij een van deze trainingsgroepen:

Iedere vrijdag

Iedere vrijdag van 17:00 – 18:00 uur geven onze trainers BadMINIton in Kanaleneiland

 • Iedere vrijdag van 17:00 – 18:00 uur
 • Sporthal Bontekoelaan, Bontekoelaan 1
 • Kosten per 10 lessen: € 40

  Probeer badminton gratis en vrijblijvend uit

  Kom gerust eens langs! Je kunt van ons een racket lenen, draag wel zaalschoenen (geen zwarte zolen). Vul onderstaand formulier in en we zorgen voor een warm ontvangst in onze sporthal.
  Je ontvangt binnen 10 minuten een bevestigingsmail. Geen bevestiging ontvangen? Stuur ons een berichtje (welkom@dvs-kotomisi.nl).

  Praktische informatie

  • Je hoeft geen racket aan te schaffen. DVS zorgt voor kleine rackets, passend bij de lengte van het kind;
  • Neem sportkleding mee en binnensportschoenen. De gymzaal heeft een kleedruimte waar je je kan omkleden;
  • Je kan 10 minuten voor start van de training de accommodatie in.

  “Bij de jeugd kwam ik terecht in een trainingsgroep met leeftijdsgenoten onder begeleiding van super goede, behulpzame badmintontrainers. Er wordt goed gesport, je wordt uitgedaagd. Dat is voor mij heel waardevol geweest, inmiddels zijn mijn medespelers vrienden voor het leven!”

  Layla