Badminton op ieder niveau

Er wordt gebadmintond in sporthal Hoograven op maandag- en woensdagavond en op zaterdag. Op maandag- en woensdagavond spelen de volwassenen, op woensdagavond en zaterdagmiddag is er jeugdbadminton. Je kunt recreatief spelen, trainen en competitiewedstrijden spelen. We hebben groepen en speeltijden voor ieder niveau. Het maakt niet uit of je beginner bent of al ervaring hebt met badminton, DVS is dé vereniging voor jou!

Recreatief badminton bij DVS.

Goede sfeer met veel leuke activiteiten

DVS organiseert ook regelmatig leuke activiteiten waar je elkaar beter kan leren kennen. Denk aan interne toernooien, het jaarlijkse eindfeest, diverse uitjes, het kerstdiner en meer. In de zomer is er bovendien zomerbadminton, waardoor je het gehele jaar door kunt blijven badmintonnen.

Wilma – “Leuk ontvangen, leuke mensen en voelde me erg welkom. En een hele nuttige les gevolgd van Paul. Iemand met hart voor zijn club en sport, top!”

Kinderen krijgen bij DVS training van een gediplomeerde trainer.

Kom gratis proefspelen bij DVS

Je kunt op maandagavond, woensdagavond (volwassenen) of zaterdagmiddag (kinderen) geheel gratis en vrijblijvend een keer komen kijken. Zo kun je de sfeer proeven en kijken of badminton echt de sport voor jou is! We zorgen voor een goed ontvangst. Er staat dan iemand klaar om je op te vangen en op weg te helpen.  Laat je gegevens achter, en we helpen je verder!

Kinderen én volwassenen kunnen bij DVS ook competitie spelen tegen andere badmintonverenigingen.