Team 6 pakt 3 punten in wedstrijd tegen Schoonhoven BC

Team 6 speelt deze week thuis op zaterdag 12 november tegen Schoonhoven BC. Als eerste is de mannendubbel aan de beurt. Eric en Sidney maken er meteen een zenuwslopende wedstrijd van door de eerste twee sets 20-22 en 22-20 te spelen. Een derde set moet gespeeld worden en beide teams halen alles uit de kast na de nodige feedback in de pauze. Uiteindelijk verliezen Eric en Sidney na goed partij te hebben gegeven de derde set met 17-21.

De damesdubbel, gespeeld door Anke en Tessa werd beslist in een tweesetter. De zwaktes van de tegenstanders, die eigenlijk meer in een mixformatie speelden, werden goed benut en uiteindelijk kon de buit worden binnengehaald met 21-19 en 21-17.

De singles verlopen dit jaar nog niet vlekkeloos. Ook deze ronde ging het helaas niet super goed en werd alleen de single van Anke gewonnen in een keurige twee sets. Wendy trof helaas een tegenstandster die niet helemaal eerlijk was over het in- of uit zijn van een shuttle en Eric en Arjen moesten na goed strijd gegeven te hebben toch de winst aan de tegenstanders laten.

Toch vol goede moed de mix in. Als eersten stonden Tessa en Sidney op de baan. Tessa kwam niet lekker in haar spel en de tegenstanders doorzagen dit. Het serveren ging bij beide wel een stuk beter dan de eerdere wedstrijden, iets dat zeker als positief punt meegenomen wordt volgend weekend. Na twee sets was de wedstrijd helaas over en had Schoonhoven de 5 punten aangetikt.

Dan de laatste mixpartij. Wendy en Arjen namen het op tegen een goed op elkaar ingespeeld duo. DVS was gebrand op deze winst, en dat was te zien. Wat een goede comeback in de tweede set nadat de eerste set nog verloren ging met 14-21. Niet opgeven is het motto. De tweede set ging met 22-20 naar DVS en in de derde set werd dit goede spel doorgetrokken. Met een score van 21-10 in de derde set hebben we alsnog de score op 3-5 kunnen brengen. Voor dat moment het meest haalbare.

Met nieuwe inzichten en een ervaring rijker gaan we vol goede moed het komende competitieweekend weer in!