Meld je aan voor het traditionele DVS Kerstdiner op 16 december!

De dagen worden korter, de nachten langer. Kortom, de kerst staat voor de deur! Misschien ben je er nog helemaal niet mee bezig, maar wij wel! Op vrijdag 16 december 2022 houden we ons traditionele DVS Kerstdiner. Je bent vanaf 19:00 uur van harte welkom, het diner start om 19:30 uur. Je partner en/of kinderen zijn natuurlijk ook welkom.

Bring your own food
Het concept is zoals je gewend bent: je neemt een hapje mee, om te delen. Genoeg voor ongeveer het aantal personen met wie je komt. We mogen dit jaar gebruik maken van de kantine van tafeltennisvereniging UTTC aan de Duurstedelaan. Zij zorgen via de bar voor de drankjes, dus zelf je drankjes meenemen is niet mogelijk.

Thema: let there be light (and glitter)
DVS zorgt voor de aankleding, zodat we geheel in kerstsferen met elkaar kunnen genieten van al het lekkers. Het thema dit jaar is: ✨ let there be light (and glitter)🎄 Dus pas je outfit daarop aan!

Je vindt de aanmelding in je mailbox

English version

The days are getting shorter, the nights longer. It’s almost Christmas season! Maybe you’re not in Christmas vibes yet, but we are! Friday, December the 16th, we organise our annual DVS Christmas Dinner. You are more than welcome to join. The doors open at 7.00 pm, the dinner starts at 7.30 pm. Your partner and/our children are also welcome to join.

Bring your own food
The concept is as usual: bring your own food, to share. This year, our hosts are table tennis club UTTC at the Duurstedelaan 14 in Utrecht. They will sell all drinks at the bar. Please don’t bring your own drinks.

Theme: let there be light (and glitter)
DVS will take care of the decorations, to get into the Christmas vibes. The theme this will is:
✨ let there be light (and glitter)🎄 Surprise us with your outfit!

You’ll find the registration link in your mailbox.