Jeugdbadminton? Even geduld!

Het nieuwe badmintonseizoen van DVS is inmiddels twee weken van start gegaan. Ook de jeugdleden zijn weer begonnen met het volgen van de trainingen. Veel kinderen hebben van de zomer hun interesse getoond in het volgen van een proefles bij badmintonvereniging DVS. Superleuk!

De jeugdafdeling is hard bezig met het inventariseren van de drukte en opkomst van jeugdleden op de betreffende trainingen. De trainingen blijken goed bezocht. Op dit moment wordt daarom gewerkt met een wachtlijst voor geïnteresseerde kinderen die graag een proefles willen bijwonen. Het kan dus een paar weken duren voor we je uitnodigen om te komen badmintonnen. We willen zeker weten dat er een plek voor je beschikbaar is.

Mocht je interesse hebben om een proefles te volgen vragen we je om dit online formulier in te vullen, zodat je op de wachtlijst staat. Zodra er weer plek is, nodigen we je uit voor een proefles. Uitnodigingen gaan op volgorde van binnenkomst.

Nog even geduld dus! Hopelijk kunnen we jullie allemaal snel verwelkomen in onze sporthal.

Youth badminton? Just a moment!

The new badminton season for DVS has started for two weeks. This means that youth members also started following their training sessions again. Over the summur, many children have shown their interest in taking a trial lesson at badmintonclub DVS. How great!

The youth department is currently working hard to determine the occupation and attendance of the current youth members at their training sessions. The training sessions appear to be well attended. That is why we are currently working with a waiting list for interested children who would like to attend a trial lesson. It might take a few weeks before we invite you to try out youth badminton at DVS.

If you are interested, please fill in the online form so that you can be added to the waiting list. As soon as space is available, we will invite you for a trial lesson. Invitations are in order of arrival.

A bit more patience! Hopefully we can invite you all soon in the sports hall.