Het nieuwe badmintonseizoen staat voor de deur: alles wat je moet weten

Het nieuwe badmintonseizoen staat op het punt van beginnen! De komende weken is er nog zomerbadminton, maar vanaf eind augustus barst het nieuwe badmintonseizoen weer los.

Start nieuwe seizoen

Alle activiteiten op maandagavond, woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagmiddag starten vanaf 29 augustus 2022. Je vindt in de kalender alle activiteiten (vrij spelen, trainingen, borrels, enzovoort) in het seizoen 2022-2023.

Competitie

Vanaf maandag 29 augustus en woensdag 31 augustus starten de competitietrainingen. Dit seizoen hebben we een nieuwe trainer, Remco Pots. Met Remco gaan we ons voorbereiden op een succesvol seizoen met maar liefst 9 teams. Team 1 start dit jaar voor het eerst in de 3e divisie, waardoor DVS voor het eerst vertegenwoordigd wordt in de 3e divisie!

De competitiewedstrijden starten vanaf zaterdag 17 september. Via je e-mail heb je inmiddels de wedstrijdschema’s ontvangen. Wil je komen kijken? Je bent van harte welkom, toegang is gratis.

Jeugd

Alle jeugdtrainingen starten vanaf woensdag 31 augustus, vrijdag 2 september of zaterdag 3 september. Weet je niet in welke groep jouw kind is ingedeeld? Neem contact op met Layla via jeugd@dvs-kotomisi.nl.

De competitiewedstrijden starten vanaf zaterdag 17 september. Via je e-mail heb je inmiddels de wedstrijdschema’s ontvangen.