Meer trainen? Schrijf je vanaf 1 augustus in voor de extra vrijdagtraining blok 1

Op maandag 1 augustus 20:00 uur gaat de inschrijving open voor de vrijdagtraining blok 1. Je traint dan elke vrijdagavond in 2022 van 19:00 – 20:30 in sportzaal Hart van Noord aan de Trumanlaan in Kanaleneiland.

Deze training is bedoeld als extra training voor competitiespelers en gevorderde badmintonners. Er wordt getraind met veren shuttles. Tijdens dit blok verzorgt Onno James de training. Bij aanmelding train je in totaal 14 keer, vanaf vrijdag 2 september 2022 tot en met vrijdag 9 december 2022 (met uitzondering van 14 oktober in verband met DVS borrel). De exacte kosten worden nog bekend gemaakt, maar houd rekening met zo’n €90,- per persoon. Met deze bijdrage betalen we de zaalhuur, de trainer en de veren shuttles.

Er is plek voor maximaal 15 spelers. Om mee te kunnen doen, moet je lid zijn van DVS. De aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst, er geldt: vol is vol. Het is niet mogelijk om je training op een andere dag van de week in te ruilen.

Aanmelden

Vanaf vrijdag 1 augustus om 20:00 uur kan je je opgeven voor de vrijdagtraining via de volgende knop. Vanwege de grote interesse voorgaand seizoen, kondigen we de aanmelding alvast aan.

Aanmelden voor de training

Vragen?

Heb je nog vragen over de organisatie rondom de training? Stuur dan een mailtje naar Felicia Groeman via sport@dvs-kotomisi.nl.