DVS-7 wint met 3-5 bij Iduna

Het was vooraf de vraag of de oude strategie van John nog werkt, beter worden door veel rust. Door Corona gedwongen kunnen wij dit eindelijk eens testen.

Altijd lastig in de Galgenwaard, door het rare plafon is toch je timing anders, dat was te merken in de herendubbel, wat een rommelig begin.

Maar in de derde game even flink doorpakken. 11-10 bij de wissel en 21-12 op het eind, zo die is alvast binnen.

De damesdubbel werd gedeeltelijk tegelijk gespeeld en daar wilden ze niets over zeggen, alleen dat ze na afloop niet moe waren. Tips van John zijn na de wedstrijd pas verwerkt, hoorde ik achteraf.

Wim startte goed met de eerste game 21-8 (sorry, net geen wals) maar zoals vaker denk je er dan te gemakkelijk over en verlies je de tweede, een beginners fout eigenlijk (nog steeds). De derde game werd mede door de gouden tips van John (hij vroeg dit expliciet te vermelden) gewonnen.

Mieke wist het eenvoudig te houden door overtuigend in twee games te winnen, dat kan dus ook.

John speelde uiteraard zijn geliefde single in drie games. Bij de eerste staat hij heerlijk achterin te genieten van zijn mooie ballen, maar helaas daar win je niet mee. Dan toch maar meer lopen en dat werkte in de volgende twee games. De tegenstander maakt hierdoor veel meer fouten en door wat extra adrenaline – shuttle duidelijk 15cm uit maar er moest een led gespeeld worden – kwam John tevreden van het veld.

Marja komt moeilijk in haar spel. In de tweede game een heel goed begin, maar helaas net niet: 19-21 (staat op dit moment fout op de site, grrr).

Marja en Wim lukt het uiteraard in de eerste mix ook om drie games te spelen, maar helaas de derde met 20-22 verloren.Erg jammer maar het is niet anders.

Ook Mieke en John doen hun best om drie games te spelen en ja hoor, het lukt. Met een spannend einde door 4 punten op rij weg te geven, lukt het toch de partij binnen te halen.

5-3 winst, maar blijft de vraag of het 6-2 (of meer) geworden zou zijn met de training van Annabelle als die door was gegaan. Het antwoord laten we aan onze trainer over.