Meer trainen? Schrijf je vanaf 3 februari in voor de extra vrijdagtraining blok 2

Op donderdag 3 februari 20:00 uur gaat de inschrijving open voor de vrijdagtraining. Je traint dan een aantal vrijdagavonden in 2022 van 19:00 – 20:30 in sportzaal Hart van Noord aan de Trumanlaan in Kanaleneiland.

Deze training is bedoeld als extra training voor competitiespelers en gevorderde badmintonners met competitie-ervaring. Er wordt getraind met veren shuttles. Tijdens dit blok verzorgt een trainersgroep bestaande uit meerdere DVS-leden de training. Bij aanmelding train je in totaal 14 keer, vanaf vrijdag 11 februari 2022 tot en met vrijdag 20 mei 2022. De kosten hiervoor liggen tussen de € 75 en € 105 per persoon. Met deze bijdrage betalen we de zaalhuur, de trainer en de veren shuttles.

Er is plek voor maximaal 15 spelers. Om mee te kunnen doen, moet je lid zijn van DVS. De aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst, er geldt: vol is vol. Het is niet mogelijk om je training op een andere dag van de week in te ruilen.

Aanmelden

Vanaf donderdag 3 februari om 20:00 uur kan je je opgeven voor de vrijdagtraining via de volgende knop. Vanwege de grote interesse voorgaand seizoen, kondigen we de aanmelding alvast aan.

Aanmelden voor de training

Vragen?

Heb je nog vragen over de organisatie rondom de training? Stuur dan een mailtje naar Felicia Versantvoort via sport@dvs-kotomisi.nl.