Stem op DVS als club van het jaar

Vind je badminton bij DVS ook zo leuk? Stem dan voor DVS als ‘Club van het jaar 2019’ bij deze verkiezing.

Van 6 mei tot 7 juni kan je op DVS stemmen. Daarna wordt per gemeente en provincie de winnaar bekend gemaakt die meestrijd om de nationale club van het jaar te worden!

Achtergrond

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coöperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

DVS’ doel: meer mensen aan het sporten

De missie van DVS is om zo veel mogelijk mensen in de wijken Hoograven, Lunetten, Kanaleneiland en Rivierenwijk aan het sporten te krijgen. Kinderen, maar ook jongeren en volwassenen. DVS is er van overtuigd dat plezier tijdens het sporten de belangrijkste factor is om mensen te stimuleren om structureel te sporten. DVS heeft daarom het plezier tijdens het badmintonnen hoog in het vaandel staan. Naast het badmintonaanbod organiseren we ook allerlei leuke toernooien en activiteiten, zoals interne toernooitjes, een kerstdiner en barbecues. We gaan met onze badmintonners naar toernooien, overal in het land.  Voor kinderen organiseren we een ouder-kindtoernooi, een jeugdkamp en een leuke afsluiting aan het eind van het badmintonseizoen.

DVS is continu bezig om te kijken hoe ze haar aanbod kan verbeteren, om nog meer mensen aan te spreken. Zo introduceren we nieuwe trainingen, nieuwe wedstrijdmomenten en nieuwe activiteiten. Dit jaar zijn we bijvoorbeeld gestart met de Jongeren Badminton Kaart, een strippenkaart voor jongeren om een aantal keer badminton uit te proberen. Ook staan we geregeld op scholen om sporten te promoten. Samen met onze vrijwilligers zorgen we voor een bruisende badmintonvereniging. Kom ook eens meedoen en ervaar hoe leuk DVS is!