Badmintonvereniging DVS-Koto Misi heeft ongeveer 50 jeugdleden. We kiezen voor goede begeleiding in kleinschalige groepen. Naast goed badmintonnen, leer je ook sociale vaardigheden, samenwerken en een goede coördinatie. Kom gerust een keer vrijblijvend kijken en meespelen! We spelen en trainen op:

  • Woensdag – Vanaf 17:30 uur training voor de jeugd-competitiespelers en vrij spelen voor de recreatieve jeugdspelers.
  • Zaterdag – Vanaf 12:30 uur trainen en spelen de recreatieve jeugdspelers. Ook nieuwe badmintonners zijn welkom op zaterdag*.

*Op zaterdag wordt tot en met eind maart gespeeld door de jeugd. Daarna gaat alle jeugd op woensdagavond vanaf 18:00 uur spelen.

Badminton voor kinderen

Je hoeft niet gelijk zelf een racket te kopen. Er liggen er genoeg rackets in de sporthal. Wel moet je zelf zorgen voor sportkleding en goede zaalsportschoenen. Naast badmintonnen worden er ook leuke activiteiten georganiseerd voor onze jeugd. Met als hoogtepunt het kampweekend in het voorjaar!

Layla – “Vanaf mijn 10e levensjaar ben ik lid bij DVS en heb ik het nog altijd naar mijn zin! Bij de jeugd kwam ik terecht in een trainingsgroep met leeftijdsgenoten onder begeleiding van super goede, behulpzame badmintontrainers. Er wordt goed gesport, je wordt uitgedaagd en als je wil kan je meedoen aan de jeugdcompetitie. Dat is voor mij heel waardevol geweest, inmiddels zijn mijn oud-teamgenoten vrienden voor het leven!”

Superleuke activiteiten

We zijn echt niet altijd serieus bezig, hebben we ook allerlei superleuke en gezellige activiteiten! Een paar voorbeelden:

  • Het jaarlijkse jeugdkamp
  • Het oliebollentoernooi
  • Vriendjes- en vriendinnetjesdag
  • Een bezoek aan Jumpsquare

Kom proefspelen

Wil je een keer komen proefspelen? Vul dan onderstaand formulier in, dan verwelkomen we je in de sporthal. Nieuwe jeugdleden zijn van harte welkom op zaterdag. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze jeugdtrainers Wim Gotink (030) 2889099 of Fons Vendrik (0172) 605365. Je kunt ook een e-mail sturen naar jeugd@dvs-kotomisi.nl.