De contributie is het bedrag dat je moet betalen om te badmintonnen bij DVS. Als recreant kan je gebruik maken van het vrij spelen en de recreantentrainingen. Als competitiespeler kan je gebruik maken van dezelfde activiteiten met daar bovenop de competitie en competitietrainingen. Alle bijzondere activiteiten (denk aan feesten, uitjes) zijn natuurlijk voor alle leden toegankelijk!

Onderstaande bedragen gelden voor het seizoen 2018-2019 als je met automatische incasso betaalt.

Mogelijkheden

Senior recreatief

2 speelavonden en 1 training per week

Senior competitie met nylon shuttles

2 speelavonden en 1 training per week
Competitiewedstrijden met shuttles

Senior competitie met veren shuttles

2 speelavonden en 1 training per week
Competitiewedstrijden met shuttles
 

Jeugd recreatief

1 training per week

Jeugd competitie met nylon shuttles

1 training per week
Competitiewedstrijden met shuttles

Jeugd competitie met veren shuttles

1 training per week
Competitiewedstrijden met shuttles
 

De contributie is inclusief training, trainingsshuttles en wedstrijdshuttles. Bij eerste inschrijving betaal je € 10 inschrijfgeld. Een betaling in termijnen is in overleg met de penningmeester mogelijk.

Jongeren Badminton Kaart

Ben je jonger dan 18 jaar en wil je niet iedere week badmintonnen? Je kan een Jongeren Badminton Kaart nemen met 5 strippen voor € 25 of 10 strippen voor € 40. Je kunt een strip inzetten op zaterdagmiddag om 12:30 uur of 13:30 uur (1 uur). Vraag via het contactformulier naar de Jongeren Badminton Kaart.

U-pas

Je kunt je volledige nog beschikbare saldo van U-Pas inzetten voor de contributie van badmintonvereniging DVS-Koto Misi. Hierbij zijn de regels van U-pas van toepassing. Meer informatie over je saldo en de voorwaarden vind je op www.u-pas.nl.

Korting voor studenten

Studeer je aan een erkende MBO-instelling, HBO-instelling of universiteit? Je ontvangt tijdens je studententijd 25% korting op je contributie (exclusief inschrijfgeld). Meld bij je inschrijving dat je student bent.

Automatische incasso

De contributie verloopt standaard per automatische incasso. Leden die niet met automatische incasso willen betalen, moeten in verband met extra administratiekosten een extra bedrag van € 5 per jaar betalen bovenop de contributie. Mocht je nog geen toestemming voor automatische incasso hebben gegeven, dan kan dat alsnog voor elk nieuw seizoen door een toestemmingsformulier voor de automatische incasso voor half augustus bij de penningmeester in te leveren. Contributie kan ook zelf overgemaakt worden naar rekeningnummer NL63INGB0003518531 op naam van Badmintonvereniging DVS te Utrecht.

Opzeggen

Je blijft automatisch lid totdat je opzegt. Mocht je dat willen doen, dan kan dat eenvoudig per e-mail. Opzeggingen gaan in met ingang van het nieuwe seizoen (1 september) en gelden pas na bevestiging. Opzeggen van 1 september tot 1 oktober kan nog in het lopende seizoen, je betaalt dan wel een deel van het lidmaatschap over het nieuwe seizoen.