Goede voornemens? Kom badmintonnen bij DVS!

Wil je het jaar goed beginnen? Ga badmintonnen! Met twee keer een uurtje badminton per week verbrand je al 800 calorieën! Daarnaast is badminton bij DVS ook nog eens heel gezellig. Dubbel plezier dus!

Instaptrainingen

Heb je nog niet eerder gebadmintond? Of is het een tijdje geleden? Je bent van harte welkom om mee te doen met de instaptrainingen bij DVS op maandag- of woensdagavond voor volwassenen en op zaterdagmiddag voor kinderen. Je kunt twee keer gratis en vrijblijvend meedoen. Meld je aan om proef te spelen.

Wedstrijden spelen

Heb je geen zin om te trainen en wil je gewoon lekker wedstrijden spelen en ben je 18 jaar of ouder? Iedere maandag- en woensdagavond kan je tussen 20:00 uur en 23:00 uur vrij spelen in sporthal Hoograven in Utrecht-Zuid. Je kunt twee keer gratis en vrijblijvend meedoen. Meld je aan om proef te spelen.

Tot snel bij DVS!