DVS 4 kan het kampioenschap al ruiken na een 8-0 overwinning tegen ABC ’14 6

In alle vroegte begon DVS 4 de dag met een uitdagende puzzel. Voordat de reis naar het verre Almere kon beginnen moest het koekblik op wielen namelijk gevuld worden met 5 spelers, en 5 grote badmintontassen. Nadat ook Wilmar zich in de wagen wist te vouwen, konden we gaan!

Vrolijk op zondagochtend in de auto richting Almere.

Eenmaal gearriveerd wisten we de vrolijke tegenstanders van ABC ’14 6 snel te vinden en begon de wedstrijd. We hadden helaas maar 1 baan, dus alle tijd om elkaars wedstrijden te zien, en te genieten van het geweldige acteertalent op de baan naast ons.

De winst van beide dubbels was binnen, en ook de tegenstanders waren dolblij dat ze toch nog 14 tegenpunten wisten te scoren tegen smashkanonnen Maaike en Layla.

Maaike en Layla in de damesdubbel.

Na de dubbels mocht Niels zijn intrede maken op de baan. Met keurig geplaatste hoekballetjes wist hij de tegenstander flink uit te putten. Ook Layla en Wilmar wisten dankzij opperste concentratie de wedstrijden te winnen. Het beloofde speciaalbier had Wilmar meer dan verdiend, maar daar moest hij wel nog 3 wedstrijden op wachten. Maaike werd verwend met een verse invalster, wat tot een spannende verlenging leidde. Toch bleef Maaike bij het plan, en won wederom haar single.

Tijd voor de legendarisch mixcombinatie van Bas en Layla. In de eerste set werden ze af en toe verrast door de vele crossballen, maar een kleine aanpassing in de strategie leidde tot een tweede set met maar 5 tegenpunten.

Layla en Bas in de gemengd dubbel.

Tot slot mochten Niels en Maaike de totaaloverwinning waarmaken. De nét getrainde smash werd volop ingezet, en een eventuele return wist Maaike feilloos te onderscheppen.

Al met al kunnen we met veel plezier terugkijken op deze 8-0 overwinning! Na deze overwinning is het gat met de nummer 2 maar liefst 15 punten. Met nog maar 3 wedstrijden te gaan, is dat een zeer ruime voorsprong.