Verplicht tonen QR-code bij binnenkomst

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen, is iedere speler en toeschouwer vanaf 18 jaar verplicht om een QR-code én legitimatie te laten zien bij binnenkomst in de sporthal. Zonder QR-code heb je geen toegang tot de badmintonactiviteiten.

Deze maatregel is genomen door de Rijksoverheid. DVS en de gemeente zijn verplicht om deze maatregel te handhaven.

Deze regel geldt in ieder geval voor aanstaande zaterdag (jeugdtraining/competitie). We bekijken nog wat deze maatregelen betekenen voor de speelavonden en trainingen op maandag, woensdag en vrijdag. Houd deze pagina daarvoor in de gaten.

Check hier alle regels bij DVS.

English information

Due to government regulations to stop the corona spread, every player and spectator age 18 years and older, has to show a corona QR code and identification before entering the hall. No QR code or identification means no access.

This measure has been taken due to national government regulations. DVS and the municipality are obliged to enforce this measure.

These rules apply on next Saturday’s activities. We are still investigating how to apply the measures on Monday, Wednesday and Friday. More information will follow soon on this page.

Check this page for all rules.