Badminton uitproberen kan met de AH Sportactie van Albert Heijn

Je kunt badminton uitproberen bij DVS tijdens de AH Sportactie. Je bent van harte welkom om mee te doen aan onze open trainingen. De open trainingen zijn geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt een racket lenen van ons.

De AH Sportactie start in de Nationale Sportweek. Van 17 t/m 30 september ontvang je in alle Albert Heijn-winkels bij je boodschappen doen een sportcredit. De sportcredits zijn tot 25 november te verzilveren via www.ahsportactie.nl. Op deze website kan je je inschrijven voor de open trainingen van DVS.

Voor kinderen zijn de open trainingen op zaterdag van 12:30 tot 13:30 uur. Voor volwassenen zijn de open trainingen op woensdag van 19:00 tot 20:00 uur en van 20:00 uur tot 21:00 uur. Na je training kan je tot 23:00 uur wedstrijdjes blijven spelen met onze leden.

Proefspelen

Doe je niet mee aan de Albert Heijn Sportactie? Dan kan je hier terecht om badminton uit te proberen.