Entrance code accommodation: *088747

Ga mee op jeugdkamp!

Yes we gaan dit jaar weer op jeugdkamp! In het weekend van 20 tot en met 22 mei gaan we op jeugdkamp naar het terrein van Vereniging de Zeilpunter in Wanneperveen. Er kunnen 25 jeugdleden mee, dus wees er snel bij!

Het hele programma delen we niet – het moet een beetje een verrassing blijven – maar leuk wordt het zeker! Wij gaan dit weekend niet badmintonnen, maar samen met elkaar zijn er genoeg activiteiten te doen in en rondom de keet. Je kunt speedmintonnen, frisbeeën, zwemmen, zeilen, voetballen en (bord)spelletjes spelen. Maar er is ook een klein bos en een kampvuurplek. Op zondag gaan we naar het zwembad van Meppel, waar je naast zwemmen ook kunt minigolven en/of klimmen in het klimbos.

Praktische informatie

  • Datum: Vrijdag 20 mei tot en met zondag 22 mei
  • Vertrek vrijdagmiddag 16:30 bij de sporthal.
  • Terugkomst zondagmiddag rond 17:00.
  • Het inschrijfgeld bedraagt €75,- per persoon. Dit is inclusief eten, drinken, activiteiten.

Ga je mee?

Meer weten of inschrijven? Je vind alle informatie in het inschrijfformulier. Aanmelden kan door hem in te vullen en in te leveren bij je trainer of op te sturen naar info@dvs-kotomisi.nl.

Join the youth camping trip!

Yes, we are going to youth camp again this year! In the weekend from 20 to 22 May we will go on a camping trip to the terrain of Vereniging de Zeilpunter in Wanneperveen. There is room for 25 youth members, so be quick!

We will not share the entire program – it should remain a bit of a surprise – but it will certainly be fun! We are not going to play badminton this weekend, but together there are plenty of activities to do in and around the shack. You can play speedminton, frisbee, swim, sail, football and play (board) games. But there is also a small forest and a bonfire place. On Sunday we’re going to Meppel’s swimming, where apart from swimming you can play mini golf and/or climb in the climbing forest.

Practical information

  • Date: Friday 20th May until Sunday 22th May
  • Depart: Friday afternoon 5:30 PM at the sports hall.
  • Return: Sunday afternoon (around 5 PM).
  • The costs for the whole trip is €75,- per person. This includes food, drinks, activities.

Want to join?

Want to know more or would you like to sign up? You can find all information in the form. Sign up by filling in the form and give it to your trainer. You can also send it to info@dvs-kotomisi.nl.