Meedoen aan een recreatieve training? Maak een reservering!

Er is veel interesse in de recreatieve trainingen van maandag en woensdag! Goed nieuws, maar vergeet niet om een reservering te maken. Wij zetten alle informatie nog even op een rijtje:

Recreatieve training

Alle recreatieve spelers van DVS zijn welkom om één keer per week mee te doen met een recreatieve training van Paul en/of Fons. Op maandag en woensdag (20u-21u) is er een training voor beginnende spelers. Op woensdag (19u-20u) is er een training gereserveerd voor spelers met meer badmintonervaring (minimaal 1 jaar ervaring).

Reserveringssysteem

Deelname aan de training vraagt om een reservering. Zo zorgen we ervoor dat er voldoende plek is om te trainen, en het tegelijkertijd niet te druk wordt. Er is per training plaats voor maximaal 12 spelers.

Reserveren

Een week van tevoren kun je een reservering maken via de kalender. Klik op de betreffende training waaraan je wil deelnemen. RSVP jezelf door je e-mail en naam in te vullen. Klaar is kees! Je ontvangt nog een bevestigingsmailtje.

Want to join a recreational training? Make a reservation!

There is a lot of interest in the recreational trainings on Mondays and Wednesdays! Good news, but don’t forget to make a reservation. Below we will explain everything in detail:

Recreational training

Every recreational DVS member is welcome to join a recreational training of Paul and/or Fons once a week. On Mondays and Wednesdays (8-9pm) we provide a class for beginners. On Wednesdays (7-8pm) there is a training specially for more advanced players (with experience of at least 1 year).

Reservation system

In order to join a training, you have to make a reservation. In this way, we can provide enough space and in the same time make sure it does not get too crowded. There is a maximum of 12 players each training.

Reserveren

You can make a reservation one week in advance using the calendar. Click on the training you would like to join. RSVP yourself by filling in your name and e-mail. Done! You will receive a conformation mail.