Badmintonicoon John Tjoa overleden

Helaas heeft ons het spijtige bericht bereikt dat badminton- en DVS-icoon John Tjoa op zaterdag jl. door ouderdom is overleden. John Tjoa heeft jarenlang bij onder andere BC Iduna en DVS als hoofdtrainer de scepter gezwaaid. Hij heeft zijn stempel gedrukt op de badmintonsport in Utrecht. John is 93 jaar oud geworden.

We zullen John herinneren als een kleurrijke badmintontrainer, met een uniek karakter en scherpe badmintoninzichten. Termen als ‘broodje kaas’, de ’tangusdriehoek’ en de Hollandse badmintongebreken zijn voor iedereen herkenbaar. Ondanks de mantelzorg voor zijn vrouw, liep John nog regelmatig rond in de sporthal om zijn pupillen gevraagd en ongevraagd van badmintonadvies te voorzien. Als monument voor onze sport zal hij altijd onderdeel uitmaken van onze DVS-familie.

Wil je graag je gevoelens te delen, of herinneren aan John op te halen? Kom dan maandag langs in de sporthal. Er zal ook een mogelijkheid zijn om een bericht achter te laten aan de nabestaanden van John.