DVS J3 met nog een speelronde te gaan al kampioen

Voor de mensen die ons wedstrijdoverzicht ieder weekend in de gaten houden kan het geen verrassing zijn: DVS J3 had goede papieren voor het kampioenschap. Dit weekend is het gelukt, het team is dankzij een 6-2 overwinning op de J3 van Appoldro officieel kampioen!

Angela, Dian, Jet, Casper, Gerd en Morris speelden het hele seizoen sterk. 12 van de 13 wedstrijden werden gewonnen, twee zelfs met een maximale score van 8-0. Concurrent Amersfoort J2 deed dit weekend nog goede zaken door met 8-0 van Druten J1 te winnen. Onze DVS’ers sleepten het kampioenschap echter alsnog binnen door de andere concurrent, Appoldro J3, te verslaan met ruimte cijfers. En hoe: de damesdubbel van Dian en Angela werd met twee walsbonussen gewonnen (21-5, 21-7). Ook de single van Jet was met een dikke walsbonus in twee sets snel voorbij (21-3, 21-2).

Vanavond werden de spelers in sporthal Hoograven gehuldigd. Met een mooie medaille en wat lekkers om het kampioenschap zoet te laten smaken.

Bekijk alle uitslagen van DVS J3 via toernooi.nl.