Vrijwilliger bij DVS: Marit

Wekelijks zetten tientallen vrijwilligers zich in voor onze club. Wie zijn die mensen eigenlijk, en waarom zetten ze zich in voor DVS? Iedere week vind je op onze website een klein interview met een vrijwilliger van DVS.

Wie ben je en wat doe je voor de club?

Ik ben Marit en ik ben bestuurslid. Ik hou me bezig met de recreantenafdeling: het maken van de trainingsgroepen, het promoten van de najaars- en voorjaarscompetitie. Ook schrijf ik samen met Onno de nieuwsbrief en zorg ik voor betere informatievoorziening, op de website, maar ook face-to-face. Daarnaast organiseer ik jaarlijks het kerstdiner met Layla en Leonie. Sinds dit jaar ben ik ook lid van de toernooicommissie en heb ik vorig jaar meegeholpen het toernooi DVS Open Utrecht te organiseren.

Hoeveel tijd ben je gemiddeld bezig met je taken? Hoe combineer je dat met andere dingen?

Het wisselt per week. Soms ben ik 3 uur bezig, soms een uur en soms niets. Ik ben redelijk flexibel, omdat ik ook soms thuis kan werken en mijn eigen tijd handig weet in te delen. Sommige bestuurstaken of vrijwilligerstaken combineer ik als ik een avond ga trainen/vrij spelen.

Marit zelf als badmintonner aan het werk.

Waarom ben jij vrijwilliger?

Ik ben vrijwilliger, omdat ik het naar mijn zin heb bij DVS en wil dat anderen dat ook hebben. Het levert me dus meer betrokkenheid bij de club op en zorgt ervoor dat ik badminton nog leuker vind.

Wat doe jij voor de club?
Iedereen kan vrijwilliger zijn bij DVS, ook jij! Wil je graag je steentje bijdragen aan de club? Alle hulp is welkom, groot en klein. Spreek dan een bestuurslid aan in de sporthal, of neem contact met ons op.