DVS 4 verliest ondanks spannende partijen in Houten

Zondagochtend 6 oktober. DVS 4 maakt zich op voor het competitieduel tegen Houten 7. Waar Victor stoer zijn fiets heeft gepakt om letterlijk door weer en wind naar Houten te fietsen pakt de rest toch liever de auto. DVS 4 is nog niet compleet aan de wedstrijdlijn verschenen, maar ook vandaag krijgen we hulp! Layla speelt op deze druilerige zondag graag een pot extra om ons uit de brand te helpen.  

Vol vertrouwen beginnen we met spelen van de dubbels. Bij de dames werd deze helaas verloren in 2 sets. De mannen spelen een slopende wedstrijd waar beide teams er met de winst vandoor konden gaan.  Helaas, na 3 sets viel de shuttle toch naar de verkeerde kant. Even bijtanken op de bank want dit waren pas de eerste partijen van de dag.

Vol goede moed werd er begonnen aan de singles. Er werd gestreden, gestreden voor de wel begeerde punten. Een aantal 3 setters maakte het wederom heel erg spannend. Maar ook tijdens de singles kregen we het helaas niet voor elkaar om punten te pakken… 

Even bijtanken op de bank, broodje en een stukje fruit eten en door! Klaar om te strijden tijdens de mixen! 

De mix van Mark en Eveline werd helaas verloren in 2 sets. De mix van Victor en Layla werd weer een spannende 3 setter. Tot aan het einde bleef het mogelijk,  maar de winst zat er niet in.  

Acht – nul verliezen is het resultaat. Maar we hebben gezien dat het mogelijk is om te winnen, dus bij de return staan die getallen in ons voordeel!!