Meld je aan voor competitieseizoen 2019-2020

Vorig weekend was alweer het laatste weekend van de bondscompetitie van het seizoen 2018 – 2019. Tijd om na te denken over komend seizoen! Je kunt je vanaf nu opgeven voor de bondscompetitie die in september 2019 van start gaat. Het inschrijfformulier vind je hier. Je kan je aanmelden tot en met 8 maart 2019. Vul hem ook in als je niet van plan bent om competitie te spelen, maar dit seizoen wel hebt gedaan. Jeugdspelers ontvangen later een ander inschrijfformulier via Wim.

Nieuw?

Senioren recreanten die nog nooit competitie hebben gespeeld, maar wel interesse hebben raden we ook aan om mee te doen! Van september tot en met begin februari speel je samen in een team van minstens 4 spelers vrijwel ieder weekend een thuis- of uitwedstrijd. Je doet veel nieuwe badmintonervaring op en je wordt gestimuleerd om tot het uiterste te gaan. Bovendien is het altijd gezellig met je team en is het traditie om na de wedstrijd met de tegenstander na te borrelen. Zo leer je ook nog badmintonners van een andere club kennen!

Wanneer je vragen hebt of ergens over twijfelt, stuur dan een mail naar Mieke.

English version

The competition of this season has ended last weekend. A perfect moment to think about the season of next year! You can now subscribe for the competition starting in September 2019 (only senior players). You can find the online form here. Please fill in the form before the 8th of March. If you are not planning on participating but you did this season, please fill in the form aswell. Youth players will receive a registration form later.

New at DVS?

We also encourage recreational players to join the competition games. Starting from September until early February you will get to play a badminton match almost every weekend. A team consists of a minimum of 4 players. You will definitely improve your badminton skills and get more experience as well. Moreover, you will have lots of fun with your team and get to know the opponent players too with a chat and a drink afterwards.

If you have any more questions, if you’re not sure whether to participate, or you’d like to speak about this in person, please contact Mieke.