Inschrijving clubkampioenschappen senioren geopend

Beste Badmintonners, De inschrijving voor de clubkampioenschappen senioren 2013 is weer geopend. Afgelopen week zijn er ook al formulieren in de zaal uitgedeeld, maar inschrijven per e-mail is ook mogelijk. De clubkampioenschappen zijn: woensdag 20 maart; gemengd dubbel zaterdag 23 maart; enkel en dubbel Zie bijgevoegde inschrijfformulier voor meer informatie. Dit jaar hebben we 3 1e klasse teams en 6 3e en 4e klasse teams. Dit betekend veel potentiële deelnemers voor de klasse B en en minder voor de A. Dus heb je zin in wat meer uitdaging, schrijf je dan gerust in voor de klasse A, want hoger inschrijven mag wel, lager niet. We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet en we gaan er weer leuke kampioenschappen van maken! De toernooi commissie