Let op: vanwege het coronavirus zijn onze activiteiten aangepast. Volwassenen moeten vooraf een plek reserveren via de kalender. Thuis trainen? Je vindt hier oefeningen voor thuis.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijwilligersdiner

11 mei 2019 om 16:00 - 22:00

Vrijwilligers vormen het fundament van onze vereniging. DVS is een badmintonvereniging die alleen dankzij vrijwilligers kan bestaan.

Het afgelopen seizoen hebben vele honderden mensen badminton uitgeprobeerd in de sporthal: bij de recreatieve trainingen of op de speelavonden. Tijdens de gymlessen op school of op straat op een wijkdag. We hebben met elkaar bijna 5.000 (!) huishoudens bereikt met de flyeractie. Er zijn meer dan 50 nieuwe leden op weg geholpen door onze (jeugd)trainers. Ook hebben we veel leuke activiteiten georganiseerd. Als klap op de vuurpijl hebben dit seizoen bijna 200 mensen structureel gebadmintond bij DVS en hebben we met 14 teams meegedaan aan de verschillende competities. Allemaal activiteiten die door onze vrijwilligers worden georganiseerd.

We willen daarom onze vrijwilligers enorm bedanken. Het bestuur nodigt haar vrijwilligers uit voor het vrijwilligersdiner van DVS. We vieren graag samen met onze waardevolle vrijwilligers het einde van een succesvol badmintonseizoen.

Alleen uit uitnodiging.

Gegevens

Datum:
11 mei 2019
Tijd:
16:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Buurthuis Rosa
Malakkastraat 6
Utrecht, 3531HM Nederland