Jeugdbadminton hervat op sportpark van HKC

Vanaf aanstaande woensdag 6 mei starten we weer met het geven van badmintontraining aan kinderen t/m 17 jaar. Dat kan nog niet in onze sporthal, maar zal plaatsvinden op de sportvelden van de Hoogravense Korfbladclub (HKC). In de wintermaanden gebruiken zij onze sporthal regelmatig, nu mogen we hun velden tijdelijk gebruiken.

Alle kinderen zijn van harte welkom iedere woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. Train je normaal gesproken op vrijdagavond of zaterdagmiddag, dan word je nu ook op woensdagavond verwacht.

Hoofdtrainer Wim zal aanwezig zijn, net als enkele andere begeleiders. De kinderen zullen verdeeld worden in kleine groepen, om zo veel mogelijk afstand te kunnen houden. De gebruikers voor ons stoppen om 18:45 uur, waardoor er voldoende wisselruimte is. Het programma wordt natuurlijk iets aangepast, want met veel wind is overslaan geen optie. Maar gelukkig zijn er genoeg andere dingen te trainen om je badmintonskills te verbeteren!

Praktische informatie

  • We hanteren het Badminton Sportprotocol, dat door Badminton Nederland en NOC*NSF is ontwikkeld.
  • De kleedkamers zijn gesloten. Neem je eigen drinken mee en kleed je thuis om.
  • Ga thuis nog even naar het toilet, want het toilet mag alleen gebruikt worden voor hoge nood.
  • Neem je racket mee en draag sportschoenen die geschikt zijn voor buitengebruik.
  • Kinderen mogen vanaf 18:50 het terrein betreden. Ouders en verzorgers vragen we om niet het terrein op te komen, zodat er voldoende ruimte is voor alle kinderen om afstand te houden.
  • Ben je tussen de 13 en 17 jaar oud? Dan moet je je ook tijdens het sporten houden aan anderhalve meter afstand.
  • Onthoud: we zijn te gast bij HKC, dus we houden ons aan de regels van HKC.

Natuurlijk geldt dat als je ziek bent, je thuis moet blijven.

Tot dan!

We zien je graag bij HKC op de Verlengde Hoogravenseweg 2. Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact op met Wim via jeugd@dvs-kotomisi.nl of het bestuur via info@dvs-kotomisi.nl.