Toegangscode Hart van Noord: *088747

Badminton met je U-pas

Er wordt gebadmintond in sporthal Hoograven op maandag- en woensdagavond en op zaterdag. Op maandag- en woensdagavond spelen de volwassenen, op woensdagavond en zaterdagmiddag is er jeugdbadminton. Je kunt recreatief spelen, trainen en competitiewedstrijden spelen. Daarnaast organiseert DVS ook regelmatig activiteiten. Denk aan interne toernooien, het jaarlijkse eindfeest, uitjes en natuurlijk etentjes. In de zomer is er zomerbadminton, waardoor je het gehele jaar door kunt blijven badmintonnen!

Betalen met je U-pas

Bij DVS vinden we het belangrijk dat iedereen kan sporten. Je kunt daarom volledige nog beschikbare tegoed inzetten voor het lidmaatschap van DVS. Om je tegoed te besteden bij DVS, hoef je alleen bij je aanmelding je U-pasnummer te vermelden.

Kom gratis proefspelen bij DVS

Je kunt op maandag, woensdag of zaterdag geheel gratis en vrijblijvend een keer meedoen. Zo kun je de sfeer proeven en kijken of badminton echt de sport voor jou is! We zorgen voor een goed ontvangst. Er staat dan iemand klaar om je op te vangen en op weg te helpen.

Probeer badminton gratis en vrijblijvend uit

Kom gerust eens langs. We zorgen voor een warm ontvangst in onze sporthal. Je kunt van ons een racket lenen.

Op dit moment hanteren we een wachtlijst voor nieuwe volwassenen zonder badmintonervaring. We nemen contact met je op zodra er plek is.