Of je nu beginner, recreant of competitie speler bent, jong of oud: er is voor iedereen een plek binnen DVS-Koto Misi! Er wordt competitie gespeeld op verschillende niveau’s, van recreantencompetitie (voor de beginnende badmintonner) tot en met hoofdklasse (gevorderde badmintonner). Ook voor jeugdspelers (al vanaf de allerkleinsten) is er de mogelijkheid om te trainen en competitie te spelen.

Badminton bij DVS

Er wordt gespeeld op maandag- en woensdagavond en op zaterdag. Op maandag- en woensdagavond kan je recreatief badmintonnen, en wordt er training gegeven aan de senioren. Op woensdagavond en zaterdagmiddag is er training voor de jeugdspelers. We spelen in sporthal Hoograven in Utrecht-Zuid. Naast de trainingen en het wedstrijden spelen organiseert DVS ook regelmatig activiteiten. Denk aan interne toernooien waarbij soms de gezelligheid en soms het presteren voorop staat. Of bijvoorbeeld het jaarlijkse eindfeest. In de zomer kennen wij het zomerbadminton, waardoor je het gehele jaar door kunt blijven badmintonnen.

Wilma – “Leuk ontvangen, leuke mensen en voelde me erg welkom. En een hele nuttige les gevolgd van Paul. Iemand met hart voor zijn club en sport, top!”

Naast wedstrijden spelen heb je ook de mogelijkheid om bij DVS te trainen. Voor ieder niveau biedt DVS trainingen aan.

Interesse?

Heb je interesse, neem contact op via ons contactformulier. Je kunt ook twee keer gratis meedoen om te kijken of badminton iets voor jou is. Direct inschrijven kan ook, het formulier vind je hier.

Miriam – “Leuke training gehad met veel tips, met daarna nog de mogelijkheid om zelf te spelen..”

Spelregels

Bekijk in nog geen 2 minuten de belangrijkste regels van de badmintonsport. Meer weten? Lees dan eens de spelregels.

Video: wat is badminton?