Welkom bij badmintonvereniging DVS-Koto Misi! Er is al sinds 1964 plek voor iedereen bij DVS. Jong of oud, beginnend badmintonner of gevorderd badmintonner. We bieden trainingen aan op ieder niveau. Daarnaast kan je, als je dat leuk vindt, competitie spelen (recreantencompetitie voor de recreatieve badmintonner tot en met de landelijke vierde divisie voor gevorderde badmintonners). Ook voor jeugdspelers (al vanaf de allerkleinsten) is er de mogelijkheid om te trainen en competitie te spelen.

Badminton bij DVS

Er wordt gespeeld op maandag-, woensdag- en vrijdagavond en op zaterdagmiddag. Op maandag- en woensdagavond kan je recreatief badmintonnen en wordt er training gegeven aan de volwassenen. Op woensdagavond en zaterdagmiddag is er training voor de jeugdspelers. Op vrijdagavond is er extra training voor gevorderde spelers.

We spelen in sporthal Hoograven in Utrecht-Zuid. In onze sporthal liggen 7 badmintonvelden.

Wilma – “Leuk ontvangen, leuke mensen en voelde me erg welkom. En een hele nuttige les gevolgd van Paul. Iemand met hart voor zijn club en sport, top!”

Naast de trainingen en het wedstrijden spelen organiseert DVS ook regelmatig activiteiten. Denk aan interne toernooien waarbij soms de gezelligheid en soms het presteren voorop staat. Of bijvoorbeeld het jaarlijkse eindfeest. In de zomer kennen wij het zomerbadminton, waardoor je het gehele jaar door kunt blijven badmintonnen.

Interesse?

Heb je interesse? Neem dan contact op met ons via het contactformulier. Je kunt ook twee keer gratis meedoen om te kijken of badminton iets voor jou is. Je bent van harte welkom om twee keer mee te trainen. De rest van de avond kan je vrij wedstrijden spelen met de andere badmintonners.

Direct inschrijven kan ook, het formulier vind je hier.

Miriam – “Leuke training gehad met veel tips, met daarna nog de mogelijkheid om zelf te spelen..”

Spelregels

Heb je nog geen badmintonervaring? Lees dan de spelregels om de basis van het badminton te leren kennen. Onze trainers helpen je tijdens de trainingen verder op weg.