Of je nu beginner, recreant of competitie speler bent, jong of oud: er is voor iedereen een plek binnen DVS-Koto Misi! Er wordt competitie gespeeld op verschillende niveau’s, van recreantencompetitie voor de recreatieve badmintonner tot en met vierde divisie voor gevorderde badmintonners. Ook voor jeugdspelers (al vanaf de allerkleinsten) is er de mogelijkheid om te trainen en competitie te spelen.

Badminton bij DVS

Er wordt gespeeld op maandag-, woensdag- en vrijdagavond en op zaterdagmiddag. Op maandag- en woensdagavond kan je recreatief badmintonnen, en wordt er training gegeven aan de volwassenen. Op woensdagavond en zaterdagmiddag is er training voor de jeugdspelers. Op vrijdagavond is er extra training.

We spelen in sporthal Hoograven in Utrecht-Zuid. In onze sporthal liggen 7 badmintonvelden.

Wilma – “Leuk ontvangen, leuke mensen en voelde me erg welkom. En een hele nuttige les gevolgd van Paul. Iemand met hart voor zijn club en sport, top!”

Naast de trainingen en het wedstrijden spelen organiseert DVS ook regelmatig activiteiten. Denk aan interne toernooien waarbij soms de gezelligheid en soms het presteren voorop staat. Of bijvoorbeeld het jaarlijkse eindfeest. In de zomer kennen wij het zomerbadminton, waardoor je het gehele jaar door kunt blijven badmintonnen.

Interesse?

Heb je interesse? Neem dan contact op met ons via het contactformulier. Je kunt ook twee keer gratis meedoen om te kijken of badminton iets voor jou is. Je bent van harte welkom om twee keer mee te trainen. De rest van de avond kan je vrij wedstrijden spelen met de andere badmintonners.

Direct inschrijven kan ook, het formulier vind je hier.

Miriam – “Leuke training gehad met veel tips, met daarna nog de mogelijkheid om zelf te spelen..”

Spelregels

Heb je nog geen badmintonervaring? Lees dan de spelregels om de basis van het badminton te leren kennen. Onze trainers helpen je tijdens de trainingen verder op weg.