Doe mee aan het Quatro’tje en word de beste coach (of dertiende)

Word jij de beste coach van DVS? Doe mee met ’t Quatrotje! De competitie staat weer voor de deur, dus hoog tijd om je aan te melden.

Selecteer 2 dames en 2 heren uit de 8 teams van DVS die in de competitie meedoen. Vervolgens kies je ook nog een joker (een extra, vijfde speler) die je bonuspunten oplevert. Elke gewonnen wedstrijd levert punten op, maar let op, een verloren partij ook minpunten.

Iedereen kan meedoen. Competitiespeler, recreant, ouder of broer of zus: schrijf je in voor ’t Quatro’tje!

Meedoen = winnen

Meedoen is altijd winnen. Als je aan het eind van eht seizoen het beste team hebt opgesteld, win je een mooie prijs. Overigens is er ook een prijs voor diegene die op de 13e plek eindigt in het eindklassement. Geen prijs gewonnen? Ook dan win je, want je hebt weer wat nieuwe DVS’ers leren kennen!

Hoe doe je mee?

Doe mee door het formulier in te vullen:

Je kan ook een formulier invullen in de sporthal en inleveren bij Ramon.