Sporten voor jeugd vanaf 24 maart

Het wordt weer langer licht en mooier weer, dus dat betekent dat we weer lekker kunnen gaan sporten! De gemeente heeft sportpark Lunetten beschikbaar gesteld, dus we kunnen van start. Hieronder vind je alle praktische informatie.

Buiten badmintonnen gaat een tikkeltje lastig, maar we gaan leuke spelletjes doen en allemaal badmintonachtige oefeningen. Wim, Layla, Annabelle en Manuel zijn er weer helemaal klaar voor!

Praktische informatie

  • Datum en tijd: iedere woensdag van 18:00 – 19:00 uur
  • Wie: 4 t/m 17 jaar, alle niveaus (ook niet-leden zijn welkom)
  • Afmelden: kan je niet meedoen? Laat het dan weten aan onze trainers.

Locatie

De training is op sportpark Lunetten, op het meest zuidelijke grasveld. Er is geen toilet of kleedgebouw beschikbaar, dus houd daar rekening mee.

Je mag het sportpark betreden bij onze DVS-vlag. Kom je vanuit het fietstunneltje naar Nieuw Hoograven, dan is het het eerste grasveld van het sporpark. Kom je vanaf de ’t Goylaan, dan is het het laatste grasveld van het sportpark. Om te voorkomen dat onze sporters mengen met andere gebruikers van het sportpark, vragen we je om bij het grasveld het terrein te betreden, en niet bij de kantine/kleedgebouwen van DVSU.