Goede opkomst voor online activiteiten: “Gezellig!”

In januari heeft DVS twee superleuke online activiteiten georganiseerd, naast de ‘normale’ bootcamp. De opkomst was goed, en iedereen vond het vooral superleuk om elkaar weer eens te spreken: “Wat gezelliiiiiig!”

Leonie’s gin tonic night

Leonie had al eerder een gin tonic-avond georganiseerd voor haar werk, en kon wel weer een drankje gebruiken. Ze heeft daarom voor alle deelnemers een pakketje samengesteld om zelf vanuit huis allerlei combinaties gin tonic te maken. Iedereen heeft volop geëxperimenteerd. Toen de avond uit de hand dreigde te lopen, was het helaas al weer voorbij. Gelukkig was het op vrijdagavond, en kon iedereen de volgende dag even bijkomen 🙂

Koken met Felicia

Een weekje later organiseerde Felicia, parttime werkzaam als kok op verschillende plekken, een leuk etentje. Klein detail: je moest het wel even zelf klaarmaken. Ook daarvoor waren allemaal pakketjes samengesteld en rondgebracht. Hoewel de voorbereiding allerminst soepel gingen (Felicia en Onno stonden voor een Sligro die net 5 minuten gesloten was), verliep de avond vlekkeloos. Via het iPadscherm heeft Felicia iedereen door het driegangendiner geloodst. En, verrassing: het was superlekker!

Leuke ideeën voor nieuwe activiteiten?

Heb je een goed idee voor een nieuwe online activiteit? Laat het ons snel weten!