Shuttletime: introductiecursus voor beginnende trainers, coaches en begeleiders

Altijd al eens meer willen leren over badminton? Wil je eens ruiken aan het trainersvak, of wil je gewoon nét wat meer weten over badminton en het begeleiden van jeugdspelers tijdens wedstrijden of trainingen? Dan is Shuttletime wat voor jou!

Shuttletime is een laagdrempelige cursus van 3 dagdelen. 1 dagdeel doe je thuis, 2 dagdelen is praktijk in een van onze sporthallen. Shuttletime biedt je handvatten om direct praktisch te helpen bij een training of een wedstrijd. Zowel bij jeugdspelers als bij volwassen badmintonners. Shuttletime is ideaal voor badmintonners of (niet-)badmintonnende ouders die af en toe willen meehelpen met een training of jeugdwedstrijd.

Gratis en vrijblijvend

DVS organiseert Shuttletime met als doel om het aantal trainers binnen de club te vergroten. Het volgen van Shuttletime is echter geheel vrijblijvend: je bent daarna niet verplicht om te helpen met trainingen verzorgen of begeleiding bij wedstrijden.

Shuttletime is gratis voor deelnemers van DVS of een andere Utrechtse badmintonclub.

Aanmelden

Er is plek voor 20 deelnemers: 10-15 deelnemers van DVS en 5-10 deelnemers van andere Utrechtse badmintonclubs. Wil je meedoen? Meld je uiterlijk 15 januari 2021 aan via onno@dvs-kotomisi.nl. We mikken op maart 2021 en een locatie in Utrecht. Zodra de definitieve planning en locatie bekend zijn, laten we je het weten.