Tom en Esmee verlengen hun titel bij de kampioenschappen voor de jeugd

Afgelopen weekend hebben Tom en Esmee bij de clubkampioenscahppen van onze jeugdafdeling hun titel knap verdedigd. Vanwege de coronamaatregelen mochten er alleen begeleiders mee voor de spelers onder 12 jaar, maar dat maakte de strijd zeker niet minder leuk!

Onder leiding van de coronaproof georganiseerde wedstrijdleiding bestaande uit Wim, Randy, Fons, Manuel en Mieke, hebben de jeugdleden van DVS hun beste beentje voor gezet. Spannend natuurlijk, wie mag zich dit jaar de clubkampioen noemen? Iets korter dan normaal (vanwege het uitstel van deze clubkampioenschappen van maart naar oktober) maar niet minder eervol!

Tom en Esmee wisten hun titel van vorig seizoen te verlengen met nog een seizoen. Gefeliciteerd! Ook in het dubbelspel kwamen ze elkaar weer tegen, waar Josh en Tom er met de winst vandoor gingen.

In de categorie voor de beginnende badmintonners onder de 11 jaar heeft Elvira haar eerste titel als clubkampioen binngehaald. Wat een prestatie! Ook Chima wist twee titels binnen te harken: één in het enkelspel onder 13 jaar, en één in het dubbelspel met Tibbe.

Bekijk hier alle foto’s.

Uitslagen

HE 13+1. Tom
2. Josh
DE 13+1. Esmee
2. Dian
Dubbel 13+1. Josh / Tom
2. Dian / Esmee
HE 13-1. Chima
2. Tibbe
Enkelspel 11-1. Elvira
2. Kyan
Dubbel 13-1. Tibbe / Chima
2. Elvira / Liam