Team 5 is als een stoomlocomotief op gang gekomen

Vrijdagavond 18 september begon Niels uit team 5 met zijn fietstocht naar de tegenstander van de avond uit Bilthoven. Badmintonclub Irene stond op het programma. De rest van zijn team koos ervoor om met de auto te gaan zodat energie gespaard kon worden. Suus gaf met haar Scheurijzer een rondleiding door Bilthoven aan Boaz en Ruben die hier niet bekend waren. Op wonderbaarlijke wijze was Niels als eerste gearriveerd in Bilthoven gevolgd door de auto’s van Suus en Caroline.

De teamopstelling was gewijzigd als gevolg van een slechte start vorige week. Boaz en Ruben hadden al wel eens een potje gedubbeld, dus zij mochten starten in de herendubbel. Langzaam aan vonden ze elkaar en kon hun eigen spel gespeeld worden. Dit begon niet bepaald soepel. Een oude zware stoomlocomotief die op gang moest komen was er niks bij. Gelukkig waren de heren op tijd warm genoeg en voldoende ingespeeld met elkaar om het punt binnen te slepen. Dit gold eveneens bij beide herenenkels. Zowel Boaz als Niels hebben het terugkomen van een enorme achterstand als een kunst verheven. Weer twee punten erbij!

 
Het meest ervaren teamlid barstte van de energie. Caroline besloot om minstens een half uur op de baan te staan tijdens haar enkelspel. 25-23 en 21-23 waren de eerste 2 sets. Vermoedelijk had de opponent in de tweede rust stimulerende middelen gebruikt waardoor de derde set helaas niet aan Utrechtse zijde viel.

 
Caroline was na twee wedstrijden nogmaals van plan om minimaal een half uur op de baan te staan door samen met Niels een driesetter te spelen. De driesetter werd gewonnen en helaas verloren Ruben en Suus net daarvoor hun mix. Net als bij FC Utrecht eindigt de avond in een gelijkspel. Team 5 is niet ontevreden en ziet nog veel potentie. We kijken uit naar zaterdag waar we een nog beter resultaat proberen te behalen.