DVS trapt op 24 augustus het nieuwe badmintonseizoen af

Na een bewogen seizoen starten we vanaf 24 augustus weer met een schone lei. Een nieuw badmintonseizoen, nieuwe kansen! Een seizoen vol met nieuwe leuke badmintonactiviteiten.

Nieuw bij DVS: BadMINIton

Vanaf 25 september starten we met een nieuwe groep: BadMINIton. BadMINIton is badminton voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Kinderen leren bij BadMINIton op een speelse manier basisvaardigheden. Met leuke spelletjes en veel afwisseling ontwikkelen we de coördinatie van kinderen, het samenwerken tussen kinderen en laten we kinderen ervaren hoe leuk het is om te bewegen.

BadMINIton start op 25 september in Brede school Hoograven en kost € 40 per 10 lessen.

Inschrijven voor recreatieve trainingen

Komend seizoen gaan we experimenteren met een reserveringssysteem voor recreantentrainingen. Het doel van het experiment is om de beschikbare plekken efficiënter te benutten en te voorkomen dat een trainingsgroep te druk wordt.

Iedere training zijn er maximaal 12 plekken beschikbaar. Je kan je een week van tevoren inschrijven voor de training via de kalender. Dat kan op dezelfde manier als je nu gewend bent met zomerbadminton.

Nieuw? Probeer badminton bij DVS

Ben je nieuw bij DVS? Neem dan eerst even contact met ons op om een keer badminton bij DVS uit te proberen. We helpen je graag verder. De eerste twee keer doe je gratis en vrijblijvend mee.

Coronamaatregelen

Vanaf 24 augustus hoef je niet meer vooraf te reserveren. Wel vragen we je direct bij binnenkomst aan te melden op de intekenlijst op het baanbord. Zo weten we precies wie er aanwezig waren, in het geval er een besmetting bij een van de leden wordt geconstateerd.

Alle andere regels blijven gelden. De belangrijkste regels: houd buiten het badmintonveld altijd anderhalve meter afstand, neem geen publiek mee.

De kalender

Alle trainingen, wedstrijden en andere activiteiten zijn sinds vandaag te vinden in de kalender. Je kan ook alleen de jeugdactiviteiten bekijken.