Herstart van badminton bij DVS

Goed nieuws! Badminton is vanaf 1 juli weer mogelijk. We starten daarom vanaf 1 juli weer met badminton in sporthal Hoograven. Je vindt alle ins en outs in dit nieuwsbericht.

Normaal gesproken bieden we in de maanden juni, juli en augustus geen badminton aan voor jeugdleden en een keer per week zomerbadminton aan voor volwassenen. Het bestuur heeft echter besloten om deze zomermaanden meer activiteiten aan te bieden. Voor de jeugd vinden er in de maand juli trainingen plaats. Volwassenen kunnen de gehele maanden juli en augustus badmintonnen op maandag of woensdag.

Speeltijden

Jeugd

In de maand juli:

  • Jongste jeugd: iedere woensdag van 17:30 – 18:30 uur
  • Oudste jeugd: iedere woensdag van 18:30 – 19:30 uur

Volwassenen

In de maanden juli en augustus:

  • iedere maandag van 20:00 – 22:00 uur, óf
  • iedere woensdag van 19:45 – 22:00 uur

Tijdens deze speelavonden bieden we géén trainingen aan, maar alleen vrij spelen. Je mag maximaal 10 minuten voor de starttijd de sporthal betreden.

Daarnaast wordt in de maand juli ook de inmiddels vertrouwde bootcamp onder leiding van Leonie voortgezet:

  • iedere vrijdag van 20:00 – 21:00 uur bij HKC

Praktische informatie

Afspraken

We hebben voor jouw en onze veiligheid een aantal extra spelregels in coronatijd. Bij de activiteiten gelden deze coronaregels.

Plek reserveren

Voor senioren werken we met inschrijvingen. Je mag zelf kiezen of je op maandagavond of woensdagavond komt badmintonnen, en dat mag per week verschillen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen elke week de kans krijgt om te sporten. Er geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Iedere donderdag om 20:00 uur gaan de inschrijvingen voor de komende maandag en woensdag open. Je kunt je inschrijven bij de betreffende activiteit op de website.

Zaalwacht

Om ervoor te zorgen dat de inschrijvingen goed worden nageleefd en we goed kunnen bijhouden wie in de sporthal aanwezig zijn, zorgt het bestuur voor een zaalwacht. De zaalwacht checkt of de aanwezigen overeenkomen met de inschrijvingen en handhaaft de regels.

We vragen je ook om de komende weken geen externen mee te nemen (ook geen oud-leden/vrienden/familieleden/collega’s). Leden hebben nu even voorrang en zijn makkelijker te traceren. Dit betekent helaas ook dat even langskomen en een praatje maken geen optie is.