Doe mee aan de BADMINTON CHALLENGE!

Omdat we tot 1 juni niet kunnen badmintonnen, hebben we wat leuks voor je bedacht! Ga de uitdaging aan en maak kans op één van de prachtige BADMINTON CHALLENGE-prijzenpakketten. De pakketten bevatten gripjes (genoeg tijd om je racket weer op te lappen), resistance bands (om lekker thuis te kunnen sporten), shuttles (alvast een nieuwe voorraad) en sleutelhangers (het oog moet ook wat). Uitsluitend Aziatische prijzen, maar dat mag de pret niet drukken. En nee, die iPhone hierboven is niet te winnen, maar is nodig om mee te doen!

Hoe werkt het?

Hieronder vind je een aantal challenges met een voorbeeld van hoe het wel/niet moet. Het zijn allemaal challenges die je binnen je eigen huis of op je balkon of in de achtertuin kan uitvoeren, geheel coronaproof. Zorg er voor dat je je challenge filmt en deelt via Instagram, Twitter, Facebook of een ander kanaal (mailen naar info@dvs-kotomisi.nl mag ook) met de hashtag #dvschallenge. Tag @badmintondvs ook even! Je kan meedoen aan iedere challenge, zo vaak je wil. Ook als je nog geen lid bent van DVS kan je gewoon meedoen!

Film je challenge en deel het via Instagram, Twitter of een ander kanaal met de hashtag #dvschallenge en tag @badmintondvs

Prijzen

Er zijn prijzen per challenge in de volgende categoriën, zodat iedereen kans maakt op één van de awesome prijzenpakketten:

  • Kinderen tot 15 jaar
  • Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen
  • Niet-badmintonners

Challenge 1: hooghouden met de muur

De muur is de ultieme badmintonner: de shuttle komt gegarandeerd terug! Sla zo vaak mogelijk over met de muur.

Hoe vaker je de shuttle raakt met je racket, zonder dat de shuttle op de grond valt, hoe groter de kans is op het prijzenpakket! Check hieronder hoe trainster Annabelle het er vanaf brengt (let niet op het commentaar van trainer Dion, vanaf de zijlijn is het een eitje).

Challenge 2: shuttle in de koker

Sla de shuttle van 4,0 meter afstand in een shuttlekoker. Je mag als vervanging van een shuttlekoker ook een grote mok, een schaaltje of een tubberware bakje gebruiken.

Als het lukt om in de shuttlekoker te slaan, maak je kans op het prijzenpakket. Een voorbeeldje zien? Kijk gauw hieronder naar hoe trainster Annabelle dit voordoet op de gang voor de deur van haar woning op negen hoog (trainer Dion is al iets positiever over haar kunsten):

Challenge 3: geflipt hooghouden

Houd de shuttle zo lang mogelijk in de lucht. Je moet de shuttle iedere keer raken met de andere kant van jet racketblad (duim onder, duim boven).

Hoe vaker je de shuttle raakt met je racket, zonder dat de shuttle op de grond valt, hoe groter de kans is op het prijzenpakket!