DVS J5 pakt 4 punten tegen Gova

Het vijfde jeugdteam won met 4-2 van Gova J8. Het onderstaande verslag is van Roos, Luna, Burak en Tibbe.

Het was een hele leuke wedstrijd. Niet alleen omdat we gewonnen hebben, maar ook omdat de tegenstanders heel goed waren.
We vonden de wedstrijden ook leuk omdat het de hele tijd super spannend was. Bijna alle wedstrijden waren drie setters, onze tegenstanders waren nooit echt heel slecht. Ons samenspel en onze communicatie was goed, dus we waren goed bezig. We vonden de sfeer wel fijn want we moedigden elkaar veel aan en als we moesten tellen, deden leden van ons team dat.

De eerste wedstrijd was van Luna en Tibbe en ze wonnen met een paar mooie rally’s de eerste set met 21-16. In het begin van de tweede set ging het wel wat moeilijk we stonden toen met 6-0 achter, maar kwamen terug tot 11-6 voor ons. Wat heel toevallig was was dat we de tweede set ook 21-16 hadden gewonnen.

Het advies dat we kregen van de coach was ook heel goed en daar hebben we ook wat van geleerd. Het was ook leuk om te kijken omdat het heel goed ging. We hadden de laatste paar wedstrijden verloren dus het is wel fijn dat we hebben gewonnen.