DVS J4 wint met 5-1 van Selby

DVS J4 speelde op 18 januari tegen Selby en won met 5-1. Het onderstaande verslag is geschreven door Lina en Daniel.

Lina: “Ik begon met mijn single spelen, het ging niet zo goed ik stond achter. Na een goede uitleg van Wim kwam ik weer omhoog qua punten, maar helaas gaf mijn tegenstander het niet zo snel op. Ik had de eerste set verloren met maar een paar punten verschil. De tweede set vond ik beter gaan, ik stond lang aan kop en had veel plezier. Helaas verloor ik met een paar punten verschil.

Gelukkig ging mijn dubbelspel met Daniël beter, we hadden de eerste set gewonnen. De tweede set ging wat moeilijker, we verloren punten, maar uiteindelijk hebben we de game wel gewonnen.

Ik vond mijn dubbel met Chima best goed gaan. We hadden de eerste set gewonnen en ik had veel plezier. De tweede set werd niet meer serieus genomen door de tegenstander, maar dat is hun probleem. Wij hadden in ieder geval plezier.”

Daniel: “De eerste set was best spannend, een jongen van Selby, Xuan, was best goed, daarom focuste we op Hidde, zijn teamgenoot, dat werkte. De tweede set was ongeveer hetzelfde, dat ging ons goed af.
De 2e partij, dubbel met Lina, was heel afwisselend en het duurde lang. We wonnen de eerste set dik en met gemak, de tweede set was jammer genoeg flink verloren. De derde set was even afwachten of dat wel goed zou gaan maar wonnen we uiteindelijk toch heel snel.

Mijn partij tegen Hidde van Selby was superspannend, ik won de derde set met 22-20!!”