Schrijf je in voor DVS Open Utrecht op 16 mei 2020

Op zaterdag 16 mei 2020 is de tweede editie van DVS Open Utrecht! Het eendaagse toernooi wordt gespeeld in sporthal Zuilen. Er wordt dubbelspel en gemengd dubbelspel gespeeld. Een superleuk toernooi voor zowel beginnende als gevorderde badmintonners.

Gezellig dubbeltoernooi

DVS Open Utrecht is een supergezellig toernooi voor spelers van alle niveaus. Speciaal voor beginnende badmintonners en recreatieve spelers hebben we een categorie 9. Voor gevorderde recreanten en competitiespelers t/m de vijfde divisie is categorie 6. Categorie 4 is voor competitiespelers t/m de tweede divisie.

We zorgen voor een feestelijke sporthal met een hoop gezelligheid. Het is een open toernooi. Dat betekent dat er ook badmintonners van andere verenigingen of zelfs zonder vereniging mee mogen doen. Je speelt dus ook eens tegen andere tegenstanders.

Speel veel wedstrijden

Alle onderdelen starten in poules, waardoor je altijd minimaal twee wedstrijden per onderdeel speelt.

Beleef een gezellige dag

Badminton bij DVS is altijd supergezellig! Een goede sfeer en sportiviteit staan bij DVS hoog in het vaandel.

We zorgen voor een feestelijke sporthal met een hoop gezelligheid. Het is een open toernooi. Dat betekent dat er ook badmintonners van andere verenigingen of zelfs zonder vereniging mee mogen doen. Je speelt dus ook eens tegen andere tegenstanders.

Lekker veel wedstrijden

Je kan meedoen in twee onderdelen: gemengd dubbelspel en dubbelspel. Het gemengd dubbelspel én het dubbelspel starten in poules. Dat betekent dat je altijd meerdere wedstrijden speelt. Wel zo leuk!

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 26 april 2020 inschrijven via toernooi.nl. Lukt je dat niet? Mail dan even naar dvsopen@dvs-kotomisi.nl en we helpen je met je inschrijving.