DVS J3 strijdt voor het kampioenschap

We staan nog op de eerste plaats in de competitie. Maar Amersfoort zit ons op de hielen. Dus we moeten volle bak tegen Gova 6. We begonnen de damesdubbel (Jet en Angela) met een spannende 3 setter. De derde set eindigde in 24 – 22, pffff. Het eerste punt is binnen.

Casper speelde zijn enkelspel vanaf de eerste set met overtuiging, 21-9 en 21-9. Jet ging voortvarend te werk en wist haar enkel te winnen met 2-0. Gerd knokte hard, maar moest in Melle zijn meerdere erkennen, 0-2. Angela verloor na een enerverende partij in 3 sets. De heren wisten soepel de dubbel te winnen met 2-0. De mix met Angela en Casper werd overtuigend met 2-0 gewonnen. Helaas kon de mix met Jet en Gerd niet doorgaan. De eindstand komt daarmee op 5-3. De strijd om het kampioenschap blijft spannend. Groeten van J3.