Vrijwilliger bij DVS: Felicia

Wekelijks zetten tientallen vrijwilligers zich in voor onze club. Wie zijn die mensen eigenlijk, en waarom zetten ze zich in voor DVS? Iedere week vind je op onze website een klein interview met een vrijwilliger van DVS.

Wie ben je en wat doe je voor de club?

Ik ben Felicia en ik houd erg van de badmintonsport in zijn algemeen en DVS in het bijzonder. Ik spring in waar dat nodig is, maar mijn “vaste” vrijwillige taak is de technische commissie, en dan met name de teamindeling. Dit doen we met een groep mensen en we proberen ook vinger aan de pols te houden gedurende het competitieseizoen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de training en contact met de trainer.

Hoeveel tijd ben je gemiddeld bezig met je taken? Hoe combineer je dat met andere dingen?

Uuuh, eigenlijk geen idee. Rond maart-april misschien wat meer uren en gedurende het seizoen af en toe. Mijn privéleven speelt zich vooral op en rond de badmintonbaan af, en de zaken daaromheen. Ik zorg dat ik daar zoveel mogelijk tijd voor maak.

Felicia, samen met Leonie op het badmintonveld in Almere.

Waarom ben jij vrijwilliger?

Ik wil graag iets terugdoen voor mijn club en voor de sport. Ik wil namelijk erg graag zo lang mogelijk blijven badmintonnen, ook in competitieverband. Als niemand bereid is de handen uit de mouwen te steken, is er heel snel geen vereniging meer en geen wedstrijdorganisatie.

Wat doe jij voor de club?
Iedereen kan vrijwilliger zijn bij DVS, ook jij! Wil je graag je steentje bijdragen aan de club? Alle hulp is welkom, groot en klein. Spreek dan een bestuurslid aan in de sporthal, of neem contact met ons op.